Jawatan Kosong – Pendaftaran Syarikat & Kontraktor

Jawatan Kosong

Salam Sejahtera. Kami dari DSNZ Consultant Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat Bumiputera yang menjalankan operasi Project Management Consultancy yang berpangkalan di SS15 Subang Jaya..

Kini, kami membuka 3 peluang pekerjaan kepada semua rakyat Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan yang tertera dibawah.

Jawatan yang ditawarkan :
1. Kerani Akaun https://edaftar.my/kerani-akaun/
2. Pemandu Peribadi https://edaftar.my/pemandu-peribadi/
3. Pengawal Peribadi https://edaftar.my/pengawal-peribadi/

Tugas-tugas, syarat-syarat & kelebihan2 adalah berbeza setiap jawatan. Untuk keterangan lanjut, sila klik link ini untuk melihat senarai tugas, syarat & kelebihan bila anda bekerja dengan kami.

Sesiapa yang berminat untuk memohon, hantarkan resume anda ke email: dsnz.hr@gmail.com atau boleh terus whatsapp kami di : 017-3630 850.

BroLuq Adiesya

Dikenali sebagai BroLuQ merupakan anak jati Pendang, Kedah. Telah mendapat pentauliahan dari SSM sebagai Setiausaha Syarikat di bawah program Melestarikan Setiausaha yang telah dianjurkan oleh UiTM. Juga telah mendapat pengiktirafan dari CIDB sebagai Pengajar Bertauliah dibawah program Train The Trainer dan syarikat beliau telah berdaftar dengan CIDB sebagai Pusat Latihan Bertauliah Kontraktor.

Leave a Reply

Close Menu
×

Cart