Siapa Kami – Pendaftaran Syarikat & Kontraktor

IZINKAN KAMI PERKENALKAN TEAM KAMI

Mohd Luqman Bin Ghazali atau lebih dikenali sebagai BroLuQ di dunia online ini adalah anak jati Pendang, Kedah. Telah mendapat pentauliahan dari SSM sebagai Setiausaha Syarikat di bawah program Melestarikan Setiausaha yang telah dianjurkan oleh UiTM. Juga telah mendapat pengiktirafan dari CIDB sebagai Pengajar Bertauliah dibawah program Train The Trainer dan syarikat beliau telah berdaftar dengan CIDB sebagai Pusat Latihan Bertauliah Kontraktor.

Berpengalaman melebih 10 tahun dalam bidang Pendaftaran Syarikat & Kontraktor. Kami memiliki 2 cawangan, iaitu di Puchong & Penang. Kini kami mengorak langkah dalam melebarkan empayar perniagaan beliau ke seluruh Malaysia. Dengan mensasarkan pembukaan cawangan disetiap negeri bagi memudahkan setiap CLIENT berurusan dengan kami

 

Akan Menjadi Rakan Perniagaan Terbaik Anda. Kami Akan Berusaha Memberikan Perkhidmatan Yang Cemerlang Dan Kepuasan Anda Berurusan Dengan Kami Adalah Kejayaan Terbesar Bagi Kami..

Di Ketuai Seorang Pengurus Yang Berwawasan Dan Berpandangan Jauh Dalam Bidang Perniagaan Kami Yakin Beliau Mampu Menggalas Tanggungjawab Sebagai Setiausaha Syarikat Yang Dapat Memberikan Komitmen Dan Memuaskan Kehendak Perniagaan Anda.. 

KAMI AKAN BERJANJI BAHAWASANYA KAMI AKAN MENGGALAS TANGGUNGJAWAB SEBAGAI RAKAN PERNIAGAAN ANDA DARIPADA MULA OPERASI PENUBUHANSYARIKAT SEHINGGALAH ANDA MENDAPAT SEJUMLAH TENDER KERAJAAN / SWASTA / BADAN BERKANUN. KAMI AKAN MEMIMPIN SERTA MEMBERI SEGALA TUNJUK AJAR DALAM SELOK BELOK PERNIAGAAN YANG ANDA INGIN KETAHUI. INSYA ALLAH..

PERLUKAN BANTUAN??

Sila Hubungi Talian Khidmat Pelanggan Kami

×

Cart